Nakkesmerter og Skulderspændinger fra Kontorarbejde. Du skal have løsnet det op!

Når vi tilbringer lange timer foran computeren på vores kontorer, er det ikke ualmindeligt at opleve ubehag og smerter i nakke, skuldre og lænd. Den stillesiddende arbejdsstilling kan tage sin vejafgift på vores krop, og det er afgørende at tage skridt til både behandling og forebyggelse af disse smerter.

Hvorfor får du ondt i nakken, når du arbejder ved en computer?

Som flere og flere af os bruger vores arbejdsdage foran skærmen, stiger antallet af mennesker, der oplever smerter i kroppen. Men hvad er årsagen til disse nakkesmerter, og hvad er de typiske symptomer?

Nyere forskning indikerer en direkte sammenhæng mellem computerarbejde og nakke- og skuldersmerter. Det viser sig, at risikoen for at udvikle nakkesmerter stiger, især når man arbejder mere end 25 timer om ugen ved en computer - en situation, som mange af os kan relatere til.

Når nakkesmerter opstår, ledsages de ofte af hovedpine, der stråler fra nakken op til baghovedet. Selvom vi måske er klar over, at smerten skyldes vores stillesiddende arbejde, stræber vi ofte efter at afslutte opgaven, før vi tager os tid til en pause.

Men før vi ved af det, sidder vi fast med spændingshovedpine sent på eftermiddagen. Denne smerte kan gøre os ukoncentrerede og påvirke vores velbefindende negativt."

Du skal både forebygge og symptombehandle løbende! Kom os og tal med mig, så vi kan få løsnet op sammen, og så du kan opleve mere velvære i din arbejdsdag!


Mvh, Jesper Dahl

Ondt i nakken er en helt almindelig folke- og livsstilssygdom i Danmark, som bør behandles løbende med massage og andre relevante behandlingsformer.

 
Forrige
Forrige

Velkommen til mit nye website